• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Self service car wash

Self service car wash

Heeft u interesse in een self service car wash? Hiermee kunnen uw klanten de auto zelfstandig schoonmaken. Tegenwoordig is het in een aantal gemeenten verboden om de auto aan de straat te wassen. Deze mensen zijn genoodzaakt om naar de self service car wash te gaan. Bij Interclean Benelux voorzien wij u graag van een car wash die volledig naar uw wens is.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Een self service car wash uit Veldhoven: gemak voor u en uw klanten

U kunt bij Interclean Benelux een compleet uitgeruste self service car wash bestellen. Wij leveren deze op locatie en installeren uiteraard alles zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Wist u dat u er ook een muntautomaat of betaalautomaataan kunt koppelen? Hiermee kan uw klant het gewenste programma kiezen en direct betalen. Of u nu wilt dat uw klanten met munten, papiergeld of met de PIN betalen, het is allemaal mogelijk. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en hoeven er geen medewerkers aanwezig te zijn om bij de self service car was te assisteren.

Vraag nu offerte aan voor nieuwbouw of renovatie

Wilt u een self service car wash laten plaatsen of is uw wasstraat aan vervanging toe? Neem dan vandaag nog contact op met Interclean Benelux in Veldhoven. Wij leveren complete wasstraten met randapparaten zoals een stofzuigerhogedrukreiniger of mattenkloppers. Ook een geldwisselautomaat kunt u bij ons bestellen. Bel ons voor een vrijblijvende offerte op telefoonnummer 040 – 25 31 8 22 of per e-mail. Wij leveren in zowel de Benelux als ook in Duitsland.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.