• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

carwash renovatie

Home > Renovatie

Oudere installaties kunnen gebreken gaan vertonen en duurder worden in onderhoud. In zulke gevallen kan het voordeliger zijn om deze self-carwash een renovatie te laten ondergaan, en niet direct te kiezen voor nieuwbouw.

Interclean Benelux kan met verschillende ingrepen de prestaties van uw self-carwash verbeteren en weer laten voldoen aan wettelijke eisen rondom verbruik, energie, en efficiëntie. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van messing/nikkel voor roestvast staal. Vroeger werden installaties van messing/nikkel gemaakt, terwijl nu roestvast staal de norm is. Wij vernieuwen onder andere borstels, slangen, zwenkarmen en pompen. Ook de machinekamer en het buitenaanzicht kunnen wij desgewenst meenemen in een renovatie. Bestaande zuilen met bedieningskasten kunnen ook een nieuw voorfront krijgen met modernere elektronica.

Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken die rekening houdt met uw wensen. Daarbij maken wij een duidelijk onderscheid tussen noodzakelijke renovaties en investeringen die op de lange termijn comfort en zuinigheid ten goede komen. Wij adviseren u graag, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken waar u het meeste profijt van heeft.