• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Self-carwash

Home > Carwash

Interclean Benelux is al meer dan 40 jaar uw expert op het gebied van self-carwash. Wij bieden begeleiding op technisch vlak en denken vanaf het allereerste begin met u mee. Interclean biedt zowel complete nieuwbouw self-carwash op maat evenals renovatie van bestaande installaties, om aan uw wensen te voldoen. Wij bieden u een totaalpakket aan van advies en kwaliteit, van vóór de eerste tekening tot nadat uw installatie operationeel is.

ADVIES

Kies je voor nieuwbouw of toch renovatie? Een wasstraat of een self-carwash? Hoe veel units, en met welke opties? Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Daarom gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing. Interclean Benelux heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van self-carwash in Nederland, Duitsland en België. Vanuit uw budget bieden wij een maatwerk offerte aan die het beste uw wensen en kwaliteit waarborgt. We werken uw idee graag uit, daarbij rekening houdend met passend advies op basis van locatie, gebruik en de omgeving. Elke situatie vraagt om een frisse blik. Onze adviseur komt daarom graag op locatie langs om u het beste te kunnen helpen.

 

KWALITEIT

Interclean Benelux zorgt voor een self-carwash die optimaal is afgestemd op uw wensen. Wij werken met de beste componenten, die ook op de lange termijn maximale bedrijfszekerheid en gebruiksgemak garanderen. Ook zorgen wij ervoor dat het bouwproces begeleidt wordt en dat alles correct aangelegd en aangesloten worden. Wij werken samen met vaste partners waar we u desgewenst ook over kunnen adviseren. Onze self-carwash bestaan voor het grootste deel uit roestvast staal, zodat de machine ook na vele jaren nog in perfecte optische en technische staat verkeert. Onze machines worden gebouwd met de beste componenten die op de markt verkrijgbaar zijn, onder andere Cat hogedrukpompen, Kothar regelventielen, en Hydronova hydrominders.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.