slanghaspels

  • Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Slanghaspels

Bij een hogedrukreiniger kan gebruik worden gemaakt van slanghaspels. Stationaire hogedrukreinigers worden voorzien van slanghaspels, zodat er geen 30 meter slang continu over de vloer ligt, en deze eenvoudig opgerold kan worden. Interclean Benelux biedt een assortiment met verschillende mogelijkheden hiervoor. Deze zijn makkelijk op- of uit te rollen met behulp van zogenaamde slanghaspels. Ons voorname merk is TeHa, wat garant staat voor kwaliteit boven kwantiteit. TeHa levert slanghaspels van RVS 316, wat een lange levensduur garandeert.

Pas de slanghaspel voor uw hogedrukreiniger naar wens aan

Er zijn slanghaspels die automatisch, handmatig of motorisch oprolbaar zijn. Afhankelijk van uw budget is er altijd een goede oplossing beschikbaar. Andere mogelijkheden om de slanghaspel naar wens aan te passen zijn om te kiezen voor vaste montage, zwenkmontage, of een mobiele montage. Uiteraard zijn de slangen op verschillende lengtes leverbaar. De spuitkoppen of spuitpistolen kunnen wij eventueel ook meeleveren. Wij maken deze op maat, naar wens van de klant. Informeer snel voor de mogelijkheden.

Laat u vakkundig adviseren

Wilt u persoonlijk advies ontvangen, zodat u een weloverwogen keuze maakt? Dan staan de experts van Interclean Benelux voor u klaar. Wij brengen graag uw situatie in kaart en vertellen u wat de beste aankoop is voor uw situatie. Mocht u ook andere producten voor uw carwash nodig hebben, dan zit u hier ook goed. Wilt u naast een slanghaspel ook een hogedrukreiniger aanschaffen? Bekijk dan deze pagina en ontdek wat er mogelijk is. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 040 – 25 31 8 22 of per e-mail.