self-carwash stofzuigers

  • Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Self-Carwash Stofzuigers

Heeft u een carwash en wilt u hiervoor een geschikte stofzuiger aanschaffen? Interclean Benelux is al ruim 40 jaar een betrouwbare leverancier op het gebied van self-carwash. Daar komen ook andere functionaliteiten bij kijken. Zo zijn tegenwoordig stofzuigers niet meer weg te denken uit een self-carwash. Hiermee kunnen klanten hun auto ook van binnen reinigen.

Pas uw carwash stofzuiger volledig naar wens aan

Wij bieden verschillende opties aan waarmee u uw self-carwash-stofzuigers naar wens kunt aanpassen. Er zijn zowel gratis als betaalde opties mogelijk, bijvoorbeeld met een muntbediend systeem. Er zijn verrijdbare of stationaire opstellingen denkbaar, evenals enkelvoudige en meervoudige stofzuigers. Uiteraard kunt u kiezen uit kleuren die het beste bij uw self-carwash passen. Tot slot bieden we ook verschillende mattenkloppers en betonnen eilanden.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u specifieke wensen die u met ons wilt bespreken? Wij denken graag met u mee, dus neem snel contact met ons op als u meer informatie wilt. U bereikt ons door te bellen naar 040 – 25 31 8 22 of door een e-mail te sturen naar info@intercleanbenelux.nl. In dit laatste geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij hopen uw carwash snel te voorzien van een kwalitatieve stofzuiger.