waterbehandeling

  • Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Waterbehandeling

Waterbehandeling is van groot belang voor een goed wasresultaat. Interclean Benelux levert verschillende soorten waterbehandeling-installaties die u kunt gebruiken om water te zuiveren. Dit levert het beste wasresultaat op.

Ontharding- en ontkalking-installaties halen met een granulaat kalk uit het water. Dit levert zacht water op, wat een must is voor het voeden van een osmose-installatie. Hiermee wordt ontkalkt water ontdaan van alle mineralen. Een auto die is gewassen in osmose-water droogt vlekvrij op: nadrogen of nazemen niet nodig! Ook zorgt onthard water ervoor dat er veel minder chemische middelen wordt gebruikt, waardoor uw installatie ook beter is voor het milieu.

Ook heeft Interclean Benelux waterscheiding- en drukverhoging-installaties met frequentieregelaar, die ervoor zorgen dat de installatie energiezuiniger werkt. Deze machines houden het water op een constante druk en zorgen voor een scheiding tussen de machine en het waternet. De water-ontharder en de osmose-installatie zorgen ervoor dat u op deze manier toch gewoon leidingwater aan kunt leveren. Wij adviseren u graag om uw self-carwash op de slimste manier van het beste water te voorzien.