• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Wasbox kopen

Wasbox kopen

Door een wasbox te kopen, biedt u uw klanten een uitstekende service. In deze wasbox kunnen klanten eenvoudig hun voertuig wassen. Dit biedt een goede uitkomst wanneer u een garagebedrijf of brandstofstation heeft. Wist u dat u de faciliteiten net zo uitgebreid kunt maken als u wilt? Of u nu kiest voor een muntbediende wasbox of één die meer opties biedt, het kan allemaal bij Interclean Benelux.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Een wasbox kopen met extra services in de omgeving van Veldhoven

Het kopen van een wasbox betekent niet dat u alleen de service van een carwash hoeft aan te bieden. Zo kunt u een wasbox kopen met een stofzuiger of een muntinworp. Vindt u het handig dat uw klanten zelfstandig gebruikmaken van uw wasstraat? Kies dan voor een betaalautomaat bij de wasbox. Dit bespaart u de rompslomp van zelf de betalingen afhandelen of hiervoor apart personeel in te huren. Ook mattenkloppers en een hogedrukreiniger met slanghaspel kan door Interclean Benelux worden geleverd.

Vraag een vrijblijvende offerte voor een wasbox

Overweegt u een wasbox te kopen als extra service voor uw klanten? Neem dan vandaag nog contact op met Interclean Benelux in Veldhoven. Wij sturen u graag een offerte op maat waarin wij al uw wensen meenemen. U kunt de offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 040 – 25 31 8 22. U kunt ook een bericht sturen naar info@intercleanbenelux.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.