• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

carwash nieuwbouw

Home > Nieuwbouw

Interclean Benelux kan gloednieuwe self-carwash  voor u realiseren, van tekening tot eindresultaat. Onze adviseur komt graag bij u op locatie kijken om de mogelijkheden te bekijken, en hoe wij het beste uw wensen kunnen realiseren. Wij ontwerpen en produceren kwalitatief hoogstaande installaties. Zo worden onze installaties voor het grootste deel vervaardigd uit RVS 316, en zijn de kabelgoten met slangen en kabels geïsoleerd tegen vorst. Wij vinden het belangrijk dat uw self-carwash maximaal rendement behaalt en jaren meegaat.

Voor onze carwash-installaties zijn verschillende opties mogelijk die aansluiten bij uw wensen. Interclean Benelux biedt verschillende soorten wasborstels en hogedruk-lanzen. Voor de bedieningspanelen maken wij graag een ontwerp op maat.

De mogelijkheid om uw self-carwash met internet te verbinden biedt u nieuwe inzichten in het gebruik van uw installatie. U kunt via uw computer of smartphone rechtstreeks data uitlezen. Welke box presteert het beste, en wat zijn de drukste tijden? U kunt desgewenst kortingstijden invoeren, of direct een installatie openen of sluiten. Installaties die wij leveren met zogenaamde managementsystemen zijn voorzien van een app en software voor uw computer. Interclean Benelux kan ook voor u op afstand wijzigingen doorvoeren, zoals tarieven, openingstijden, en teksten op de automaten.