• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Wasstraat kopen

Wasstraat kopen

Een wasstraat kopen wordt door veel garagebedrijven en tankstations gedaan om hun serviceniveau te verhogen. Uw klanten kunnen dan bij een bezoek aan uw tankstation of uw garagebedrijf meteen ook hun auto laten wassen. Dit mag niet meer net als vroeger langs de openbare weg in verband met milieuwetgeving. Daarom wijkt nu vrijwel iedereen uit naar de wasstraat. Een wasstraat kopen is dan ook een prima investering, zeker als u veel aanloop van klanten heeft en er in de regio weinig alternatieven zijn.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Een wasstraat met betaalautomaat kopen in de omgeving van Veldhoven

U kunt bij Interclean Benelux een wasstraat kopen en hier extra opties aan toevoegen. Zo kunt u een geldwisselautomaat bestellen waar uw klanten muntgeld of papiergeld kunnen wisselen om de betaalautomaat van de wasstraat mee te bedienen. Deze start automatisch na het inwerpen van het vereiste bedrag of geeft een munt voor de wasstraat die vervolgens kan worden ingeworpen om het programma te laten starten. Door zoveel mogelijk te kiezen voor zelfservice hoeft u geen extra personeel in te zetten. Een wasstraat kopen betekent daardoor niet dat u hogere personeelskosten heeft.

Een offerte aanvragen voor een wasstraat

U kunt bij Interclean Benelux in Veldhoven een offerte aanvragen voor het kopen van een wasstraat. Wij houden hierbij uiteraard rekening met de door u aangegeven wensen. De wasstraat wordt door ons geïnstalleerd en ook voor onderhoud en bij storingen kunt u op ons rekenen. Wij hebben een eigen technische dienst die 24 uur per dag bereikbaar is. U vraagt uw vrijblijvende offerte aan via ons e-mailadres info@intercleanbenelux.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 – 25 31 8 22. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.