• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Stationaire hogedrukreiniger

Stationaire hogedrukreiniger

Een stationaire hogedrukreiniger is een uitkomst als u een wasstraat heeft of grote oppervlakten grondig wilt reinigen. De stationaire hogedrukreiniger is zeer stabiel en dankzij een slang van 30 meter kunt u eenvoudig overal bij. Dit product is ook ideaal voor het schoonmaken van een caravan of camper. Door een betaalsysteem aan uw wasstraat te koppelen, kunnen uw klanten zelfstandig gebruikmaken van de hogedrukreiniger.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Laat een stationaire hogedrukreiniger vakkundig plaatsen door Interclean Benelux in Veldhoven

Interclean Benelux plaatst graag een stationaire hogedrukreiniger in uw wasstraat. Wilt u een complete wasstraat laten plaatsen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Door de extra service van een stationaire hogedrukreiniger te bieden, maakt u uw self-carwash nog aantrekkelijker voor klanten. Het is zelfs mogelijk om een muntbediende stofzuiger te plaatsen. Wij brengen graag uw wensen in kaart om u te voorzien van de juiste producten en service.

Ontvang een scherp geprijsde offerte

Wilt u een stationaire hogedrukreiniger aanschaffen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Interclean Benelux in Veldhoven. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Mocht u nog met vragen zitten, dan kunt u contact opnemen via 040 – 25 31 8 22 of per e-mail. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of u nu in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland woont, wij helpen u graag aan een self-carwash en reinigingssystemen.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.