• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Schrobzuigmachine

Schrobzuigmachine

Met een schrobzuigmachine slaat u twee vliegen in één klap. Los vuil wordt van de vloer verwijderd en daarnaast wordt de vloer ook meteen geschrobd. Een schrobzuigmachine kan worden ingezet op alle oppervlakken die nat kunnen worden gereinigd en dat is eigenlijk bijna allesbehalve tapijt. U kunt met deze machine in een handomdraai grotere oppervlakken reinigen. Een schrobmachine kopen is dan ook een prima beslissing als u een carwash heeft die u graag schoon en netjes wilt houden.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

De vloer keurig schoon met een schrobzuigmachine uit Veldhoven

Met een schrobzuigmachine zorgt u ervoor dat de vloer in een handomdraai weer netjes en schoon is. U hoeft niet eerst het losse vuil van de vloer te vegen of zuigen. Dit apparaat doet alles in één. Door een schrobmachine van Interclean Benelux te kopen, geniet u jarenlang van een kwalitatieve schoonmaakmachine. U kunt deze machine inzetten in ruimtes met grote oppervlakken om het schoonmaken vlot en grondig te laten gebeuren. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in self-carwash en reinigingssystemen en helpen u graag aan het juiste product.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ook een schrobmachine voor uw carwash kopen? Vraag dan direct een offerte aan voor zo’n krachtpatser van een schrobveegmachine bij Interclean Benelux in Veldhoven. Naast een goede schrobmachine kunt u ook een dergelijk stofafzuigsysteemkopen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar 040 – 25 31 8 22 of een e-mail stuurt naar info@intercleanbenelux.nl. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.