• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Muntbediende stofzuiger

Muntbediende stofzuiger

Heeft u interesse in een muntbediende stofzuiger? Zo kunnen uw klanten met een munt de binnenkant van de auto ook goed reinigen. Ideaal als er regelmatig kinderen op de achterbank zitten of de hond ook in de auto wordt vervoerd. Een muntbediende stofzuiger is in dit geval dé uitkomst. Wist u dat Interclean Benelux deze stofzuiger aanbiedt in verschillende uitvoeringen? Of u nu een statisch model zoekt of één met een slang van 30 meter, u vindt het in ons assortiment.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Bied extra service met een muntbediende stofzuiger uit Veldhoven

Door een muntbediende stofzuiger aan te bieden bij uw wasstraat of tankstation biedt u extra service. Klanten die komen tanken of de auto door de wasstraat halen kunnen dan ook meteen de binnenkant van de auto schoonmaken. Uw klanten gaan binnen een mum van tijd weer met een schone auto de weg op! U kunt muntbediende stofzuigers bij Interclean Benelux bestellen in verschillende kleuren. Zo kunt u ze desgewenst ook nog aansluiten op uw bedrijfskleuren.

Ruime keuze in stofzuigers met muntbediening

Bij Interclean Benelux in Veldhoven vindt u behalve muntbediende stofzuigers ook nog andere attributen die u kunt aanbieden als u een wasstraat heeft zoals mattenkloppers maar ook geldwisselautomaten. Voor de complete inrichting van uw wasstraat kunt u bij ons terecht. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte op telefoonnummer 040 – 25 31 8 22. U kunt ons uiteraard ook mailen met uw offerteaanvraag of vragen over onze producten. Ons adres is info@intercleanbenelux.nl.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.