• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Carwash kopen

Carwash kopen

Wilt u een carwash kopen als extra service van uw garagebedrijf? Dan bent u bij Interclean Benelux in Veldhoven aan het juiste adres. Tegenwoordig bieden veel garagebedrijven een extra service om de auto te wassen. Deze service levert niet alleen extra inkomsten op, maar creëert ook goodwill bij klanten. Voor veel klanten is het een voordeel om na een tankbeurt hun auto te wassen. De kostprijs van een carwash installatie verdient u daardoor binnen een aantal jaar al terug.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Carwash kopen in de omgeving van Veldhoven? Laat u vakkundig adviseren

Wanneer u een carwash wilt kopen, regelen wij uiteraard de complete installatie. Inmiddels hebben we ruim 40 jaar ervaring met de installatie van carwash systemen. Kiest u voor een wasstraat of een self-carwash? Welke opties hebben uw voorkeur? En hoeveel units wilt u laten plaatsen? Dit zijn een aantal noodzakelijke keuzes die u moet maken. Daarom gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Uiteraard houden we rekening met uw locatie, het gebruik en de kostprijs van de installatie als u een carwash wilt kopen.

Kies uit verschillende opties

Bij Interclean Benelux kunt u uw carwash uitbreiden met allerlei opties. Denk aan hogedrukreiniging, stofzuigersslanghaspels of betaalsystemen. Deze laatste optie is vooral handig als u een zelfservice wilt aanbieden. Zo heeft u geen extra personeel nodig, doordat uw klanten zelfstandig de carwash kunnen bedienen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en welke opties u wilt integreren. Wij vertellen u dan wat de kostprijs van de carwash installatie wordt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een carwash kopen en weten wat de kostprijs van de installatie is? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen via 040 – 25 31 8 22 of door een e-mail te sturen naar info@intercleanbenelux.nl. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.