• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Geldwisselautomaten

Geldwisselautomaten

Geldwisselautomaten zijn erg handig als u een selfservice carwash heeft. Zo kunnen uw klanten zelfstandig de carwash bedienen zonder dat u hiervoor extra personeel hoeft in te zetten. Bij Interclean Benelux in Veldhoven kiest u bij de aanschaf van uw geldwisselautomaten uit verschillende systemen. Een geldwisselautomaat wordt vaak gecombineerd met een betaalautomaat die werkt op muntgeld, briefgeld of speciale munten.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Maak het uw klanten eenvoudig met geldwisselautomaten uit Veldhoven

Door geldwisselautomaten te plaatsen maakt u het uw klanten gemakkelijk. Wanneer uw carwash niet met briefgeld bediend kan worden, kunnen zij dit hiermee omwisselen. Uiteraard kunnen ze hier ook een munt voor de carwash kopen. Maakt u gebruik van een betaalautomaat van Interclean Benelux? Dan is een geldwisselautomaat niet meer nodig als u de klanten met PIN laat betalen. Dit is wel zo veilig en zo hoeft u ook geen geldwisselautomaten te onderhouden en van muntgeld te voorzien. Maar u kunt natuurlijk ook verschillende opties aanbieden.

Bestel hier voordelig uw betaalautomaten

Als u uw carwash systeem compleet wilt inrichten, bestel dan geldwisselautomaten en betaalautomaten bij Interclean Benelux. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Vraag een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@intercleanbenelux.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen of wilt u telefonisch een order plaatsen, belt u dan op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur naar 040 – 25 31 8 22.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.