• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Industriële stofafzuiging

Industriële stofafzuiging

In ruimtes waar door werkzaamheden veel stof vrijkomt, houdt u het met industriële stofafzuiging mooi schoon. Industriële stofafzuigers zijn niet alleen geschikt voor vuil zoals een gewone huisstofzuiger, het kan ook grover vuil en grotere hoeveelheden stof aan. Bij Interclean Benelux leveren wij een totaaloplossing voor een schone werkomgeving en daar hoort dit onderdeel uiteraard ook bij.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Kies voor kwalitatieve industriële stofafzuiging in de omgeving van Veldhoven

Als u gebruik wilt maken van de beste kwaliteit industriële stofafzuiging dan bent u aan het juiste adres bij Interclean Benelux in Veldhoven. Wij kunnen u bovendien goed en deskundig adviseren over de aanschaf van deze apparatuur. Met industriële stofafzuiging zorgt u ervoor dat een ruimte waar mensen aan het werk zijn of waar uw klanten komen stofvrij blijft. Dit zal ook uw apparatuur op de langere termijn zeker ten goede komen.

Bestel alles voor uw carwash

Bij ons kunt u ook toebehoren zoals industriële stofafzuigers bestellen. Daarnaast leveren wij mattenkloppers, hogedrukreinigers en stofzuigers die uw klanten kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij een selfservice carwash. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door te bellen met telefoonnummer 040 – 25 31 8 22. U kunt uiteraard ook mailen naar info@intercleanbenelux.nl. Wij leveren uw industriële stofafzuigers in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast bieden wij een eigen technische dienst die 24 uur per dag bereikbaar is. Vindt er een storing plaats in onze industriële stofafzuigers of andere apparatuur? Neem dan direct contact op en wij komen bij u langs.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.