• Vakkundige installatie
  • Betrouwbare leverancier
  • Naar wens aan te passen

Home > Industriële veegmachine

Industriële veegmachine

Met een industriële veegmachine maakt u grote vloeroppervlakten in een handomdraai schoon. Denk aan een bedrijfshal of een groot winkelpand. Het is vaak geen doen om hiervoor een gewone stofzuiger te gebruiken omdat deze doorgaans niet is toegerust voor grote hoeveelheden vuil en langdurig en intensief gebruik. Met industriële veegmachines zorgt u ervoor dat uw pand er altijd tiptop uitziet.

Wilt u meer weten over onze carwash? Mail ons Of wilt u direct contact met ons? Bel ons

Maak het uzelf gemakkelijk met een industriële veegmachine uit Veldhoven

Een industriële veegmachine maakt u het leven direct een stuk makkelijker. U of uw personeel hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw pand wel goed wordt schoongemaakt. Een veegmachine verwijdert zowel droog als nat vuil. Zeker bij regenachtig weer en door veel in en uit lopen kan de vloer van uw bedrijf snel smerig worden. Door een industriële veegmachine in te zetten zorgt u ervoor dat uw pand onder alle omstandigheden zo schoon mogelijk blijft. Interclean Benelux in Veldhoven kan u adviseren over de verschillende modellen.

Voer uw werkzaamheden uit in een schoon pand

Wilt u ook elke dag in een schoon pand aan het werk kunnen? Wilt u dat u met een gerust hart klanten kunt ontvangen? Met de industriële veegmachines van Interclean Benelux verzekert u zich van de beste hulp bij het schoonmaken. Vraag nu een offerte aan en wij sturen u direct een scherpe prijsopgave. Bel ons op 040 – 25 31 8 22 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar info@intercleanbenelux.nl.

Vul vrijblijvend het contactformulier in.